Wij produceren en faciliteren

Je zou kunnen zeggen een podcast is radio-uitzending die overal en wanneer je wilt kunt beluisteren.

De populariteit van deze podcast blijft onverminderd stijgen in Nederland. Inmiddels luistert bijna de helft van alle Nederlanders wel eens naar een podcast. De podcasts is dus niet meer weg te denken uit ieders afspeellijst. De Podcast knakkers staan voor creatieve pod-en vodcasts en zijn gespecialiseerd in thema pod-en vodcasts. We zorgen er voor dat je je comfortabel kunt richten op de inhoud en wij zorgen voor een professionele broadcast opname van zowel video als audio. 

Ook een  pod- vodcast opnemen op je evenement? Dat kan met onze on-tour unit. We nemen de pod- vodcast op en je kunt hem de zelfde dag nog delen. De on-tour unit kent een korte opbouwtijd.  Onze unit is compact en uitgerust met professionele audio en video broadcast opname faciliteiten. Zo is het dus ook mogelijk om de podcast met camera's te registreren.  

Pod- vodcast op locatie

Met onze podcast compact on-tour unit zijn we in staat om op iedere locatie waar ook ter wereld een mooie podcast studio te bouwen met professionele faciliteiten. 

Podcast studio

Podcast knakkers beschikt over een  sfeervolle studio in 's-Hertogenbosch. Deze studio is 7 dagen per  week beschikbaar  voor een Pod- en/of Vodcast opname. Met professionele faciliteiten zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Vodcast

Om je podcast in beeld te brengen hebben we diverse mogelijkheden. Als het gaat om een eenvoudige  of uitgebreide registratie, wij bij podcast knakkers hebben jaren lange ervaring en helpen je graag.